Compania S.C. Spot Vision Electric & Lighting SRL a luat fiinta in anul 1994 din necesitatea materialelor electrice de calitate pe piata din Romania.

   Astfel de 26 de ani compania noastra indeplineste toate exigentele clientilor si partenerilor atat locali, nationali cat si externi printr-o gama variata de solutii si produse performante, inovative si durabile, prin seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de peste 60 de angajati si cu un portofoliu de produse de cea mai noua generatie impunem o solutie durabila, sigura si avantajoasa

  S.C. Spot Vision Electric & Lighting SRL  are ca domeniu de activitate comercializarea de instalatii si materiale electrice, corpuri de iluminat casnice si industriale ce pot fi achizitionate atat din mediul online, din magazinele proprii cat si prin partenerii nostrii autorizati. De asemenea va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care va pot indruma in alegerea celor mai corecte solutii comerciale pentru optimizarea proiectelor dumneavoastra.

  Am creat si dezvoltat departamentul logistic si astfel asiguram transport prin propria flota de autoutilitare intr-un timp scurt atat in Bucuresti cat si pe intregul teritoriu national.

   Suntem recunoscuti prin urmatoarele branduri de renume: Panasonic, Viko by Panasonic, Braytron, Spot, CanaLUX, Mirsa Elektrik,  Gestas Lighting, Reçber Kablo, Sanli, Tugcular, Cetinkaya.

svs

Sediul nostru este in Militari – Bucuresti si avem un punct de lucru Showroom in localitatea Saftica -DN1.

  In prezent oferta companiei noastre cuprinde peste 15.000 produse structurate pe categorii: corpuri de iluminat clasice si LED, rustice, office, industriale, pe sina, proiectoare, rezidentiale, stradale, parcuri, iluminat de siguranta, surse economice si LED, aparataj modular, monobloc si aplicat, prelungitoare, accesorii-doze, cutii siguranţe, panouri pt organizare santier ABS si metalice, canal cablu PVC si metalic, jgheaburi metalice, tub flexibil – copex, intrerupatoare automate, contoare, stâlpi din oţel galvanizat si stalpi ornamentali, mobilier urban, cabluri si accesorii pt cabluri, senzori miscare.

           VIZIUNEA NOASTRA: saftica_dn1

Satisfacerea neconditionata a tuturor clientilor prin distribuirea produselor electrice de calitate cu un design modern la un pret corect si eficient pentru ambele parti;

  •   Consolidarea pozitiei de top din zona est – europeana;
  • Suntem o companie care isi cunoaste responsabilitatile sociale si care participa armonios la competitia globala;
  • Functionarea companiei conform standardelor europene tot mai inalte privind protejarea mediul inconjurator si a consumului eficient al energiei.

our_vision

PRINCIPALELE VALORI ALE COMPANIEI:

-Orientare catre client – analizam si identificam in permanenta nevoile si asteptarile clientilor si le transpunem in realizarea unor produse si servicii de calitate care sa duca la parteneriate solide si de durata

-Inovatie – ne adaptam rapid la orice schimbare tehnica sau organizatorie pentru a fi 100 % eficienti si in trend cu piata in care activam

-Calitate – tindem sa comercializam doar produse de o calitate superioara si care se incadreaza in normele europene de siguranta si protectie a mediuliu inconjurator

-Perfectiune – standardele ridicate impuse personalului nostru duc la o perfectionare profesionala continua

-Orientare catre angajati – oferim toate tipurile de suport angajatilor pentru a fi eficienti in relatia pe care o au cu dumneavoastra, clientii si partenerii nostrii.

S.C. Spot Vision Electric & Lighting SRL  detine Certificate implementate pentru Sistemul de calitate al Managementului ISO 9001:2008 si de comert cu ridicata al produselor electrice SR EN ISO 9001:2008.

  Incepand cu anul 2019 avem onoarea sa fim recunoscuti de catre Centrul de Cercetare a Opiniei Clientilor CBOK S.R.L. ca “FIRMA DE INCREDERE “pentru reputatia impecabila in randul clientilor si partenerilor contractuali.

Va invitam sa initiem un parteneriat placut si profitabil

Aprinde imaginatia